Žabljak: Degustacija zdrave durmitorske hrane, pivo, vino i DJ privukli brojne posjetioce

Opština Žabljak i lokalna Turistička organizacija danas su upriličili besplatnu degustaciju durmitorskih proizvoda.

Tim povodom na platou ispred stambeno-poslovne zgrade “Razvršje”, tik uz klizalište, okupio se veliki broj mještana i turista. 

Bile su izložbene razne đakonije, sve ekološki proizvodi sa durmitora. Posebno mjesto zauzimala je “posuda” ogromnih dimenzija na kojoj se kuvao kačamak.

Zapaženom događaju doprinijelo je lijepo vrijeme u pravom zimskom ambijentu, neograničene količine piva i vina, a nastup DJ Devil dao je pregršt dobrih vibracija.

Pogledajte kako je bilo danas na Žabljaku.thumbnailImage1

Izvor AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.