Uhapšen Rožajac, osumnjičen da je pokušao da ubije sugrađanina

Uhapšen Rožajac, osumnjičen da je pokušao da ubije sugrađanina

Policija u Rožajama uhapsila je M.B. (50) iz tog grada zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Dž.Č. (45).

- Rožajska policija je obaviještena 25. januara, od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći, da je na ukazivanje ljekarske pomoći sa ubodnom ranom u predjelu grudnog koša primljen Dž.Č. (45) iz Rožaja, koji je potom transportovan u Medicinski centar Berane. Policija je, kriminalističkom obradom i preduzetim mjerama i radnjama identifikovala i uhapsila osumnjičenog - saopšteno je iz policije.

M.B. je, kako dodaju, uhapšen po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, a zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

- M.B. je, kako se sumnja, nakon kraćeg verbalnog konflikta zbog nesporazuma u saobraćaju, oštrim predmetom oštećenom nanio ubodnu radnu u predjelu grudnog koša. Policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičneni, a pronađeni i oduzeti predmeti će biti vještačeni u Forenzičkom centru Uprave policije - dodali su u policiji.

Državni tužilac je nakon saslušanja za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.