Zvrko: Unaprijedićemo jedinstvo i odgovornost unutar DPS-a, naš glavni cilj je da građani kvalitetno žive od svog rada

Zvrko: Unaprijedićemo jedinstvo i odgovornost unutar DPS-a, naš glavni cilj je da građani kvalitetno žive od svog rada

Naš glavni pokretač mora biti nastojanje da omogućimo dalji razvoj Crne Gore kako bi svi njeni građani mogli kvalitetno da žive od svoga rada. I sve ovo u isključivo nezavisnoj i samostalnoj Crnoj Gori, poručio je Elvir Zvrko, kandidat za potpredsjednika DPS-a na sinoćnjoj stranačkoj tribini u Podgorici.

- Ako budem izabran za potpredsjednika zalagaću se da DPS bude još modernija i otvorenija partija, čiji će unutarstranački odnosi biti zasnovani na međusobnom povjerenju, poštovanju i borbi argumenata. Želim DPS u kojem ćemo više slušati jedni druge, unaprjeđivati jedinstvo, odgovornost, i solidarnost - istakao je Zvrko.

Na završnom događaju u sklopu kampanje za unutarpartijske izbore on je istakao da mu predstavlja veliku čast i zadovoljstvo što ima priliku da se obrati Podgoričankama i Podgoričanima, te da svi zajedno razgovaraju o budućnosti DPS-a.

- Naša politička konkurencija nikako da shvati da smo jaki jer se zajedno borimo da Crna Gora bude evropska, građanska, antifašistička, multietnička država. Nakon 30. avgusta 2020. godine mnogi su nam predviđali nestanak sa političke scene. Ali, to se nije desilo. Mi smo ostali stabilan, pojedinačno najjači, politički subjekt u Crnoj Gori. I to zahvaljući vama, koji čvrsto i dosljedno stojite uz DPS - rekao je Zvrko.

On je podsjetio da DPS ima preko 22.000 ponosnih i dostojanstvenih članova

“Najveća snaga DPS ste upravo vi, dragi prijatelji, koji ste ovih dana punili sale od Petnjice do Herceg Novog, od Pljevalja do Ulcinja. DPS ima najjači kadrovski i liderski potencijal, a to nam priznaju i politički protivnici. I kao partija i kao pojedinci, imamo viziju ali i znanje i hrabrost da donosimo važne političke odluke i to smo dokazali više puta, uspješno vođeni od državnika i lidera Mila Đukanovića - naglasio je kandidat za potpredsjednika DPS-a.

U nastavku svog izlaganja u veličanstvenoj atmosferi na stranačkoj tribini u Podgorici, on je konstatovao da je savremena istorija Crne Gore neraskidivo vezana uz DPS.

- Mi smo državotvorna partija, pokretač i nosilac brojnih demokratskih procesa u Crnoj Gori, avangardna partija i uvjeren sam, partija koja će uvesti Crnu Goru u EU. To nama prirodno pripada, a ne prikrivenim i retuširanim nacionalistima i deklarativnim evropejcima. Imali su skoro 4 godine da pokažu šta znaju. Ali, na žalost po Crnu Goru, nijesu uradili ništa dobro, nijesu pokrenuli ništa, njihov rezultat je jedno veliko ništa - ocijenio je Zvrko.

On je poručio da je velika odgovornost na DPS, i konstatovao da je ona jedina partija koja ima snagu da preokrene situaciju u Crnoj Gori i vrati je, kako je istakao, na jedini ispravan, evropski put.

- Zato, kao što kaže i naš slogan, možemo bolje. Ali, dodao bih, mi i moramo bolje - dodao je Zvrko.

Na samom kraju svog obraćanja zahvalio se i svim učesnicima, svojim prijateljima sa kojima je učestvovao u ovom predizbornom obilasku svih opština i gradova Crne Gore.

- Bila mi je privilegija što sam bio dio ove grupe sjajnih pojedinaca. Hvala vam, dragi prijatelji na fer kampanji i na tome što ste mene učinili boljom osobom. Sada sam još više ponosan što sam dio prvih neposrednih unutarpartijskih izbora, ne samo DPS-a nego i Crne Gore - kazao je on.

Kandidat za potpredsjednika DPS-a je pozvao članstvo da podrže ovaj proces i glasaju u nedjelju.

- Glasajte za bilo kog kandidata, nećete pogriješiti. Glasajte za promjene koje su nam potrebne, za dinamičan, efikasan i bolje organizovan rad partije, za laku dostupnost, podršku i pažnju prema svim našim članovima od strane predsjednika, potpredsjednika i svakog rukovodioca naše partije 24 h dnevno. Ovi izbori nijesu organizovani da bismo imali pobjednike i poražene. Mi svi ostajemo dio jednog velikog pobjedničkog tima i porodice, što za nas i jeste DPS. Zato će 28. januara pobijediti DPS jer iz izbora izlazimo kao dodatno ojačana partija - zaključio je Zvrko.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.