Živković u Danilovgradu: DPS će preuzeti odgovornost za održiv razvoj Crne Gore i njenu budućnost
Foto: Demokratska partija socijalista

Živković u Danilovgradu: DPS će preuzeti odgovornost za održiv razvoj Crne Gore i njenu budućnost

Na populizmu se može vladati neko vrijeme, ali ne može sve vrijeme. Loša vlast ne može dugo trajati i to su nam pokazale vlade u prethodne tri godine, kazao je kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista Danijel Živković na skupu u Danilovgradu.

"Neće niko voditi računa o razvoju Crne Gore nego mi. Osnažimo našu partiju. Nije suština samo kadrovsko osvježenje partije već kroz to i reorganizacija koja će nas na nivou Crne Gore vratiti na sistem rada koji smo imali: razgovor, razumijevanje za probleme građana, posvećenost i odgovornost“, kazao je Živković. 

On je pozvao mlade da zajedno grade budućnost, da se angažuju i oblikuju promjene za bolje sjutra. Istinska briga o razvoju Crne Gore, istakao je on, leži u rukama DPS-a: „Mi smo ti koji će preuzeti odgovornost za njenu budućnost".

Živković je kazao da samo zajedničkim radom, razumijevanjem i odgovornošću možemo izgraditi snažniju, stabilniju i prosperitetniju Crnu Goru. 

"Zajedništvo je ključni element koji nas vodi ka ostvarenju zajedničkih ciljeva. Da bismo napredovali kao partija i kao društvo, neophodno je da ostavimo lične sujete po strani i usmjerimo se ka većem dobru. Zajedničkim snagama i uzajamnim poštovanjem, možemo prevazići svaku prepreku i izgraditi snažniju, pravedniju i prosperitetniju budućnost za sve nas", rekao je Živković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.