Mašković povodom Dana novinara: Sa pažnjom pratimo dešavanja u Gradskoj RTV
Miloš Mašković, Foto: Socijaldemokrate

Mašković povodom Dana novinara: Sa pažnjom pratimo dešavanja u Gradskoj RTV

Izražavam iskrene čestitke povodom 23. januara, Dana novinara Crne Gore. Uloga novinara u očuvanju demokratskih principa i promovisanju slobode govora je neizmjerna, saopštio je danas šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

”Svjesni smo izazova s kojima se novinari suočavaju u svom radu, uključujući pritiske i ograničenja slobode govora. Zato, u duhu demokratije i prava na slobodu izražavanja, zajednički trebamo nastaviti da radimo na stvaranju boljih uslova za vaš neometan i nezavisan rad”, naveo je Mašković.

Sa posebnom pažnjom kako poručuje prate i dešavanja u Gradskoj RTV koja se trenutno suočava s izazovima u pogledu primjene upravljačke strukture.

”Uzimajući u obzir značaj tog lokalnog javnog emitera, ali i snagu političkog pritiska pod kojim se izmjena upravljačke strukture događa, veoma je važno svim novinarkama i novinarima obezbijediti jednake uslove za rad i to bez političkog pritiska”, zaključio je Mašković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.