HRA: Pozdravljamo brzu reakciju Demokrata u Beranama i čišćenje oskrnavljenog putokaza za džamiju
PUTOKAZ ZA DŽAMIJU, BERANE/ - HRA

HRA: Pozdravljamo brzu reakciju Demokrata u Beranama i čišćenje oskrnavljenog putokaza za džamiju

Agencija za ljudska prava (HRA) pohvalila je brzu reakciju Demokrata u Beranama i čišćenje oskrnavljenog putokaza za džamiju.

- Primjer da se sve može kad se hoće, navode iz HRA.

Pozvali su i Demokrate u Pljevljima da se pridruže svojim kolegama i prekreče sve neprimjerene grafite u Pljevljima koji narušavaju mir i raspiruju vjersku i nacionalnu mržnju, a kojih ima na nekoliko mjesta u gradu (na izlazu iz Pljevalja prema Srbiji, na vojnoj kasarni, na platou u centru grada itd).

- Uočavamo i da, nažalost, nijedna partija koja učestvuje u vlasti u Pljevljima do danas nije osudila izvođenje četničkih pjesama… Ne može se "Pokret Evropa sad" u Evropu koketirajući s fašizmom! Pozivamo sve partije u vlasti da odgovorno promovišu antifašizam i suzbijaju govor mržnje na svim nivoima, dodaju iz HRA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.