Predstavnik stanara Lamele C: Moj stan je prvi srušen, to će lično Odović platiti

Predstavnik stanara Lamele C: Moj stan je prvi srušen, to će lično Odović platiti

U toku je rušenje zgrade ''Lamela C'' na Zabjelu. Predstavnik stanara Danilo Pejović u izjavi za portal Standard rekao je da je njegov stan prvi srušen i da je to lično majstorima naredio ministar Janko Odović.

On je istakao da će sve naplatiti.

“Jutros je prvo moj stan srušio i to je lično naređenje ministra Janka Odovića, to je provjerena informacija. Sad mu ja kažem da će ga on lično platiti. Ovo uopšte nije EVROPA SAD kako su najavljivali. Za svaku njegovu riječ imamo dokaze iako on misli da nemamo”, rekao je on.

Pejović je juče bio na sastanku sa Odovićem, gdje ni malo nije bilo prijatno, jer je Odović kako tvrdi vlasnik stana kazao “neka bude i žrtava, zgrada će biti srušena”.

“Za sve imamo dokaze, on je rekao da će zgrada biti srušena pa makar bilo i žrtava. Takođe je kazao da on snosi odgovornost za 84 porodice”, dodao je Pejović.

Podsjećamo, ekipe državnog preduzeća Zaštita prostora Crne Gore, po nalogu nadležne inspekcije, počele su jutros rušenje Lamele C, stambene zgrade u naselju Zabjelo u Podgorici. Rano jutros veliki broj policijskih sluzbenika rano jutros blokirao je sve prilaze zgradi Lamela C u podgoričkom naselju Zabjelo. U pitanju je jedna od tri zgrade u naselju Zabjelo, koje je gradila firma PS Gradnja.

Prema saznanjima portala Standard u zgradi se nalazi oko 20 stanara, a policija ne dozvoljava da im se dostavi ni hrana ni voda. Takođe, kako saznaje naš portal, stanari će započeti štrajk glađu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.