“Ajkule“ ispunile cilj na šampionatu: Viza za Dohu osigurana, idemo dalje
Foto: LEN

“Ajkule“ ispunile cilj na šampionatu: Viza za Dohu osigurana, idemo dalje

Vaterpolisti Crne Gore ispunili su glavni cilj na Evropskom šampionatu – plasirali su se u četvrtfinale, samim tim ovjerili vizu za Svjetsko prvenstvu u Dohi početkom februara.

“Ajkule” su u doigravanju za prolaz među osam najboljih, nadigrali Njemačku u Zagrebu rezultatom 10:5.

Izabranici Vladimira Gojkovića rutinski su odradili posao protiv autsajdera. Od početka do kraja imali su kontrolu, pa se nije ni osjetilo odsustvo suspendovanih Popadića i Spajića.

Naši su razliku napravili od finiša druge do završnice treće četvrtine. Tada su “ajkule” kreirale seriju 6:0, povele 10:3, pa je ekipa do kraja mogla potpuno da se opusti…

Trostruki strijelac je bio Ukropina, dok je dva gola dao Averka. Po jedan su postigli Perković, Mršić, V. Radović, Matković i Vujović.

Slijedi dan odmora, pa bitka sa Italijanima za polufinale. Susret je na rasporedu u petak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.