U Rožajama, Plavu i Andrijevici uhapšeno sedam vozača zbog prekoračenja brzine

U Rožajama, Plavu i Andrijevici uhapšeno sedam vozača zbog prekoračenja brzine

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje su, tokom vikenda sankcionisali 40 vozača zbog prekoračenja brzine kretanja na nivou sjeverne regije Crne Gore.

- Naime, vršeći kontrolu učesnika u saobraćaju uz upotrebu vozila „presretača“, policijski službenici su podnijeli 20 prekršajnih prijava, uručili 20 prekršajnih naloga, a sedam vozača lišili slobode- rečeno je iz policije.

U Rožajama je lišena slobode E.H. (32) koja se vozilom kretala brzinom od 146 km/h na dijelu puta gdje je ograničenje brzine kretanja 40 km/h, zatim H.K. (41) koji se vozilom kretao brzinom od 124 km/h, E.K. (26) brzinom od 120 km/h, A.S. (24) brzinom od 116 km/h, kao i B.N. (34) koji se, na pomenutom dijelu puta, kretao vozilom brzinom od 109 km/h- saopšteno je iz UP.

U Plavu je lišen slobode A.L. (27) jer je na dijelu puta gdje je brzina kretanja ograničena na 40 km/h upravljao vozilom brzinom od 114 km/h.

- Na dijelu puta u Andrijevici, gdje je ograničenje brzine kretanja vozilom 60 km/h, lice F.B. (45) kretalo se brzinom od 134 km/h i on je lišen slobode. Napominjemo, u vozilu lica E.H. koje je upravljalo vozilom brzinom od 146 km/h u Rožajama, su se u trenutku kontrole nalazila tri maloljetna lica. Apelujemo na učesnike u saobraćaju da kao vozači, ali i kao roditelji shvate težinu svojih postupaka, budući da smo nažalost svjedoci da posljedice istih mogu biti i one najteže- navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.