Prikupljena sredstva za Jelenu koja mora na hitnu operaciju karcinoma grlića materice

Prikupljena sredstva za Jelenu koja mora na hitnu operaciju karcinoma grlića materice

Posredstvom platforme humanost.com, za mladu Jelenu Pavlović koja boluje od karcinoma grlića materice, prikupljena su cjelokupna sredstva potrebna za odlazak na operaciju.

“Jelena je do ove godine vodila normalan i srećan život i planirala potomstvo. Ali, teško saznanje za ovu mladu ženu preokrenuo je njene planove, zbog čega se obratila za pomoć platformi humanost.com, nakon čega je hitno pokrenuta akcija u cilju prikupljanja pomoći za operaciju”, navode.

Za svega nekoliko sati prikupljeno je 5.450 eura, koliko je bilo potrebno kako bi Jelena sprovela operativni zahvat u Novom Sadu.

“Želimo joj mnogo sreće”, poručuju iz Humanost.com.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.