Franović novi predsjednik Skupštine OSCG
(foto: OSCG)

Franović novi predsjednik Skupštine OSCG

Milan Franović je novi predsjednik Skupštine Odbojkaškog saveza Crne Gore, odlučeno je na današnjoj Izbornoj sjednici Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Franović je za predsjednika Skupštine jednoglasno izabran.

Franović je delegat OK "Gimnazijalac“, a za funkciju predsjednika predložili su ga odbojkaški klubovi Herceg Novi, Morača, Ivangrad 2011, Gorštak, Net i Lovćen.

Sjednici je prisustvovalo 19 od 29 delegata kojima su verifikovani mandati za period od 5 godina, shodno Zakonu o sportu i Statutu OSCG. Na sjednici je usvojen i Poslovnik o radu Skupštine OSCG.

Sjednici je prisustvovao i Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Izvor RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.