Uhapšene dvije osobe u Podgorici zbog nedozvoljene trgovine: Zaplijenjeno 6.000 šteka cigareta
Foto: Uprava policije Crne Gore

Uhapšene dvije osobe u Podgorici zbog nedozvoljene trgovine: Zaplijenjeno 6.000 šteka cigareta

Policijski službenici Sektora za borbu protiv kiminala su u saradnji sa službenicima Sektora granične policije juče u naselju Zlatica u Podgorici kontrolisali i lišili slobode A.D. (29) i R.D. (30) koji se sumnjiče za nedozvoljenu trgovinu i tom prilikom zaplijenili 6.000 šteka cigareta ukupne vrijednosti oko 18.000 eura.

“Naime, juče u ranim jutarnjim časovima su policijski službenici kontrolisali vozilo kojim je upravljao A.D., a sa kojim se u vozilu nalazio i R.D., oba lica iz Rožaja. U priključnom vozilu pronađen je skriveni bunker sa 6.000 šteka cigareta za koje se sumnja da su bile namijenjene za dalju prodaju na sivom tržištu. Oni nisu posjedovali dokaz o porijeklu robe u odnosu na pomenute cigarete, kao ni ovlašćenje za trgovinu“, saopšteno je iz Uprave policije.

1892157

Foto: Uprava policije Crne Gore

A.D. i R.D. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku.

“Sektor za borbu protiv kriminala će nastaviti sa intenzivnim aktivnostima u cilju suzbijanja nedozvoljene trgovine akciznih roba i suzbijanja svih pojavnih oblika krijumčarenja“, dodaju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.