Vukotić: Brzo članstvo u EU trajno zaustavlja dezintegraciju Crne Gore

Vukotić: Brzo članstvo u EU trajno zaustavlja dezintegraciju Crne Gore

- Pozdravljamo izbor opozicionog poslanika dr Ivana Vukovića za predsjednika Odbora za evropske integracije Skupštine Crne Gore. Riječ je o parlamentarnom odboru koji je podosta važan za preporod zemlje i delegitimisanje aktuelne političke klase i kulture sa kojom Crna Gora ne može ići naprijed - poručio je Vukota Vukotić, istoričar, potpredsjednik Savjeta gradske organizacije nestranačke Građanske inicijative “21. maj” u Podgorici.

"Građanska inicijativa 21. maj posvećenošću i radom članstva, svojih odbornika u Podgorici i Budvi, gradskih organizacija u svim opštinama, centralnog savjeta i koordinacionog odbora snažno podržava pristupanje Evropskoj uniji, političku, institucionalnu, ekonomsku i socijalnu transformaciju Crne Gore.

Snaženje evropskih integracija za nas u nestranačkoj Građanskoj inicijativi 21. maj znači i direktno zaustavljanje sve aktuelnije dezintegracije Crne Gore koja je, na različite načine, u posljednje tri godine za sve vladajuće partije sve zamislivija opcija", naveo je Vukotić. 

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.