Ostin u posjeti Zelenskom: Odbrana Ukrajine je važna za ostatak svijeta
Foto: Reuters

Ostin u posjeti Zelenskom: Odbrana Ukrajine je važna za ostatak svijeta

Američki sekretar za odbranu Lojd Ostin je u Kijevu razgovarao sa predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim i ministrom odbrane Rustemom Umerevom i poručio da je odbrana Ukrajine od ruske invazije “važna za ostatak svijeta”.

Zelenski je ocijenio da je Ostinova posjeta “važan signal za Ukrajinu”, javlja AP.

“Računamo na vašu podršku”, rekao je Zelenski i izrazio zahvalnost američkom narodu na podršci.

Ukrajina je od početka ruskog napada dobila od SAD vojnu pomoć veću od 44 milijarde dolara, a od drugih saveznika još 35 milijardi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.