Šakira neće u zatvor, nagodila se sa tužilaštvom

Šakira neće u zatvor, nagodila se sa tužilaštvom

Kolumbijska pjevačica Šakira postigla je danas nagodbu sa španskim tužilaštvom kada je riječ o optužbi da je izbjegla da plati 14,5 miliona evra poreza u periodu između 2012. i 2014. godine.

Nagodbom je stavljena tačka na suđenje, a tužilaštvo je zatvorsku kaznu zamijenilo finansijskom, saopštio je sudija iz Barselone, prenose mediji.

Tužilaštvo je u julu saopštilo da će tražiti zatvorsku kaznu od osam godina i dva mjeseca, kao i finansijsku kaznu od 24 miliona evra za Šakiru, koja je u julu 2022. godine odbila ponudu tužilaštva da se nagodi, prenose Nezavisne.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.