Adrijana Lima na Instagramu je objavila fotografiju bez šminke.

Adrijana Lima na Instagramu je objavila fotografiju bez šminke.

„Lice umorne mame jedne tinejdžerkee, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dečaka, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa… Hvala na brizi“, napisala je manekenka uz fotografiju koju je objavila kao odgovor na kritike nakon svog nedavnog pojavljivanja na premijeri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes u Los Anđelesu.

Pratioci misle da je manekenka bila na estetskom zahvatu

Naime, mnogi su na društvenim mrežama pisali da se Adrijana Lima na premijeri pojavila s vidno iskošenim očima i podignutim obrvama. Sumnjaju na zahvat fox eyes koji je svojevrsni trend u svetu i koji su isprobale mnoge poznate zvezde.

andr
Screenshot/ Instagram Adriana Lima

Ovim zahvatom spoljni rub obrve je podignut prema gore i ne prati liniju kosti ispod obrve kao što je uobičajeno. To podiže uglove očiju i kožu tog područja, piše Index.

„Šta joj je s licem?“, „Odmah moram da saznam šta se dogodilo s licem Adrijane Lime“, bili su neki od komentara.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Inače, Lima se 2018. povukla iz modelinga kako bi se posvetila porodici. Ove godine se ponovno pridružila Victoria‘s Secretu za kampanju parfema i jedno je od lica kolekcije The Icon by Victoria‘s Secret.

Izvor:N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.