Američka kompanija nudi 2.500 dolara osobi koja će gledati praznične filmove

Američka kompanija nudi 2.500 dolara osobi koja će gledati praznične filmove

Kompanija Cable TV nudi 2.500 dolara za gledanje božićnih filmova u periodu od 25 dana.

Cable TV nudi streaming i telekom usluge, a ove praznične sezone imaju jedinstven oglas za posao. Dok su mnogi spremni besplatno gledati božićne filmove, ova kompanija će platiti jednu osoba da to učini umjesto njih.

Navode da od osobe koju "uposle" očekuju da pogleda 25 božićnih filmova u 25 dana, a za to će biti plaćena 2.500 dolara.

Također, dobit će godišnju pretplatu na sedam najpopularnijih streaming stranica kako bi imali pristup gledanju omiljenih prazničnih sadržaja. Među njima su Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Aplle TV+ i Hallmark Movies.

Ova pozicija nazvana je "šef veselja", a uposlenik će nakon gledanja filmova trebati ocijeniti filmove na osnovu njihovog faktora nostalgije, dirljivog pripovijedanja i cjelokupne praznične atmosfere.

Osim toga, kompanija želi čuti o tome koje su streaming platforme najprikladnije za korisnike, nude dobar izbor prazničnih filmova, ali i ako postoje neki problemi pri korištenju.

Nažalost, prijaviti se mogu samo građani SAD-a, a uslov je i da budu stariji od 18 godina.

Izvor:Klix

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.