Udaje li se Elza u 3. dijelu filma Zaleđeno kraljevstvo?
ZALEDJENO KRALJEVSTVO

Udaje li se Elza u 3. dijelu filma Zaleđeno kraljevstvo?

Sredinom prošle godine glumica Kristen Bel, koja je pozajmila glas Ani u filmu Zaleđeno kraljevstvo, nezvanično je u jednoj emisiji najavila 3. dio ovog filma koji je oduševio mališane, ali i odrasle!

– Željela bih da najavim Frozen 3, ali bez ikakvog ovlašćenja. Imajte na umu da sam rekla bez ovlašćenja, jer nisam nadležna da dajem zvanične izjave – rekla je tada glumica, kako prenosi portal aktuelnosti.us.

U međuvremenu su se pojavile nove informacije u vezi 3. dijela popularnog filma, a naš pjevač Filari, ujedno i popularni tiktoker, objavio je na svom profilu neke detalje u vezi nastavka.

Naime, on je iznio neke od poznatih podataka o filmu za sada, a u videu kaže kako će Elza upoznati ženu po imenu Izabela. One će kroz film zajedno uploviti u pustolovine, a na kraju će se i zaljubiti jedna u drugu, a potom se i vjenčati! Elza će u čast vjenčanja Izabeli predati i presto, tako da će postojati 2 kraljice!

Koliko je ova informacija tačna, ostaje nam da vidimo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.