Beranac ranjen u pucnjavi
Ilustracija

U Andrijevici

Beranac ranjen u pucnjavi

Beranac M.I. ranjen je u pucnjavi do koje je sinoć došlo u jednom kafiću u Andrijevici, saopšteno je iz Uprave policije.

"Sinoć oko 02.00 časa je u jednom ugostiteljskom objektu u Andrijevici došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane nepoznatog lica, te je tom prilikom povrede u vidu ustrelne rane u zadnjoj strani desne butine i ustrelne rane u predjelu lijevog skočnog zgloba zadobio M.I. iz Berana", piše u policijskom saopštenju.

Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć i on je hospitalizovan u beranskoj bolnici.

Policija, kako su saopštili, preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti u saradnji sa tužiocem iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, koji je izvršio uviđaj na licu mjesta.

"Prikupljena su obavještenja od više lica, te se preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica i rasvjetljavanja događaja", zaključuje se.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.