Spajić ukinuo TV prenose sjednica Vlade, šta to krije od građana?

Spajić ukinuo TV prenose sjednica Vlade, šta to krije od građana?

Ukidanje TV prenosa sjednica Vlade Crne Gore ogroman je korak unazad kada je u pitanju transparentnost rada izvršne vlasti. Pitamo Spajića šta krije od građana Crne Gore? Da li se od građana Crne Gore želi sakriti namjera o zaduženju u visini milijarde eura i prodaja Elektroprivrede Crne Gore?", navode u reagovanju iz Građanskog pokreta URA.

Iz pokreta URA dodaju da Spajića odlikuje nedostatak elementarne političke kulture i komunikacije sa javnošću, što je naročito pokazao u procesu pregovora o formiranju vlade kada predstavnike medija nije udostojio nekoliko odgovora na osnovna pitanja, ili pak tokom prethodne večeri kada je postao jedini mandatar u istoriji Crne Gore koji je odbio čitati ekspoze pred poslanicima Skupštine Crne Gore.

"Već prvog dana pokazuje se razlika u kvalitetu Abazovićeve i Spajićeve vlade. Ovorenost Abazovića za sva pitanja novinara, u bilo kom trenutku, na bilo kom mjestu, jasno govori o čistoj namjeri i odgovornom odnosu prema građanima Crne Gore", dodaju iz URA-e.

Zaključuju da od novoizabranog premijera Spajića više ništa ne može iznenaditi nakon obmanjivanja javnosti u vezi afere sa dvojnim državljanstvom i najavama bankrota države.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.