Prijatelji prekinuli tišinu, smrt Perija ih uništila: Tužni smo, nismo bili glumci  već porodica
Serija Prijatelji

Prijatelji prekinuli tišinu, smrt Perija ih uništila: Tužni smo, nismo bili glumci već porodica

Glumačka ekipa serije “Prijatelji” konačno je prekinula tišinu.

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank u kratkoj izjavi dostavljenoj medijima nisu skrivali tugu povodom smrti kolege Metjua Perija.

“Svi smo tako potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica”, poruka je glumaca.

“Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak”, dodali su prijatelji Perija.

“Biće vremena da kažemo više, kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Metjuovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli širom svijeta”, glasi izjava glumačke postave.

Peri (54) je glumio u sitkomu “Prijatelji” NBC-a od 1994. do 2004. kao Čendler Bing, šarmantni i sarkastičan član grupe tijesno povezanih prijatelja koji žive u Njujorku.

Serija je bila jedna od najpopularnijih u svojoj eri i nastavila je da dopire do mlade publike na platformama za striming.

Peri je bio nominovan za Emi 2002. godine – za najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji.

Peri je pronađen mrtav u đakuziju minule subote, a uzrok smrti još nije utvrđen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.