Nenezić: Važno nastaviti kampanju u vezi bojkota, imamo najavu o odgađanju popisa
Branislav Bane Nenezić, Foto: Socijaldemokrate

Nenezić: Važno nastaviti kampanju u vezi bojkota, imamo najavu o odgađanju popisa

Poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić proučio je da jučerašnji stav mandatara Spajića da je popis stanovništva neophodno odložiti predstavlja pobjedu svih onih koji se iskreno i istinski bore za građansku Crnu Goru.

"Ovo je pobjeda svih nas koji smo uvidjeli prevaru koja nam je pripremana od 1. do 15. novembra. Poslali smo veoma jasnu poruku da građanska Crna Gora ne uzmiče ni pred kim i da građanska Crna Gora pobjeđuje!"

"Svi argumenti koje smo u prethodnom periodu prezentovali, a koje ni naši najljući politički protivnici nijesu mogli opovrgnuti ili polemisati sa njima, doveli su novu parlamentarnu većinu u situaciju da prihvate naš zahtjev da se popis stanovništva odloži." kazao je Nenezić.

Sa druge strane, on poručuje da će se sa kampanjom o bojkotu popisa stanovništva nastaviti.

"U ovom trenutku imamo samo najavu u medijima mandatara Vlade koja još uvijek nije izabrana, da će njegova vlada, kada se izabere, a ja bih dodao i ako se izabere, odložiti popis stanovništva. Zbog toga je od velikog značaja da kampanju bojkota popisa nastavimo i da na bojkot budemo spremni sve do onog trenutka dok uredba Vlade kojom će se popis odložiti ne bude formalno usvojena."

"Pokazali smo da zajedno možemo mnogo i sad je vrijeme da istim tempom i istom snagom nastavimo dalje. Pobijediće evropska, građanska Crna Gora!" zaključio je Nenezić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.