DPS Nikšić: Da li je voda u Nikšiću bila neispravna za piće i da li je zdravlje građana zbog (ne)rada Vodovoda bilo ugroženo?
Demokratska partija socijalista

DPS Nikšić: Da li je voda u Nikšiću bila neispravna za piće i da li je zdravlje građana zbog (ne)rada Vodovoda bilo ugroženo?

Da u Nikšiću više ništa nije isto od kada “oslobodioci” zasjedoše u fotelje, pa tako ni voda sa čuvenog Vidrovana, dokazuju i brojne svakodnevne pritužbe građana, koji upozoravaju na stomačne tegobe koje su zavladale gradom, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

Iz DPS-a su upitali rukovodstvo nikšićkog Vodovoda, koje je sinoć dalo obavještenje o neispravnosti vode, da li je voda u gradu tokom prethodnih dana, dok nije bilo obavještenja, bila neispravna za piće, budući da je bio prisutan okom vidljiv stepen mutnoće i da li je zdravlje građana zbog (ne)rada ovog preduzeća bilo ugroženo?

“Ako je voda i u ranijim danima bila neispravna, a građani o tome nijesu obaviješteni od strane nikšićkog Vodovoda, onda u tom slučaju imamo direktno ugrožavanje kolektivnog zdravlja usljed nesavjesnog i neodgovornog rada!“, poručuje se u saopštenju DPS-a.

Pozvali su nadležne da hitno odgovore na postavljena pitanja, jer zvuči nerealno da ovoliki broj građana griješi, a da je menadžment Vodovoda uvijek u pravu!

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.