Vučić: U Crnoj Gori vladaju oni koji o Srbiji pričaju sve najgore
Aleksandar Vučić

“Ne žele popis jer se boje da će Srba biti više“

Vučić: U Crnoj Gori vladaju oni koji o Srbiji pričaju sve najgore

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom izbora vlasti u Crnoj Gori naveo je kako, da bi neko ušao u vladu Crne Gore “mora da kaže sve najgore o Srbiji” i da u Vladu Crne Gore ne može “neko ko je Srbin i ko nije opsovao Beograd”.

“Da biste ušli u Vladu Crne Gore morate da govorite sve najgore o Beogradu. Šta ćete u vladi ako ne kažete sve najgore o Beogradu. Šta je Beograd kriv, pa zato što tamo žive Srbi“, istakao je Vučić na proslavi 15. godina postojanja Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu.

On je komentarisao i popis koji je planiran da se u Crnoj Gori održi od 1. do 15. novembra.

“Onda kad dođe vrijeme za popis, ne redovni, već okašnjeli, onda ne može popis jer će Srba da bude više.. Šta hoćete svi, da zabranite Srbima da se izjasne, da im se izbriše ime i prezime. Da Srbi ne smiju da kažu da su Srbi, nećete taj dan dočekati, čuvaćemo i Srbiju, ali i svoj narod. Nikome 10, 11 godina nismo na sijenku stali, ničiji integritet ugrozili, uvijek smo tražili najbolje odnose sa svima“, naveo je on.

Komentari

Komentara: (1)

TODOR

21. 10. 2023 - 21:31

Imaju iste mentore sa Zapada kao i opozicija u Srbiji i režim u Prištini. Naravno da će isto da pričaju.
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.