Belan: Adžić htio da u korist evropskog puta CG predloži odlaganje popisa, iznenadio ga istek mandata Vlade u kojoj je ministar
Vatroslav Belan

Belan: Adžić htio da u korist evropskog puta CG predloži odlaganje popisa, iznenadio ga istek mandata Vlade u kojoj je ministar

E što ti je peh i nesrećni tajming. Ministar je taman htio da u korist evropskog puta Crne Gore Vladi predloži odlaganje Popisa, kad ono, iznenadio ga istek mandata Vlade u kojoj je ministar i to mora da uradi naredna, kazao je predsjednik LP Vatroslav Belan.

On je komentarisao današnju izjavu odlazećeg ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića koji je kazao da bi “buduća Vlada trebala da razmotri Rezoluciju EP i vidi da li je za evropski put bolje da se popis odloži”. 

“Kako nije imao vremena da na današnjoj sjednici ili nekoj prethodnoj to formalno predloži Vladi, našem premijeru, a njegovom partijskom šefu? Eh! Šteta”, napisao je Belan na X-u.

 

Izvor: Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.