Đuričković: Milatovićevi stavovi nijesu u sukobu sa stavovima Tonina Picule već Evropske Unije
Miloš Đuričković, Foto: Socijaldemokrate

Đuričković: Milatovićevi stavovi nijesu u sukobu sa stavovima Tonina Picule već Evropske Unije

Milatović ima problem što su njegovi stavovi više u saglasju sa Moskovom i Beogradom nego li sa Briselom i Vašingtonom. Otuda i nervozna reakcija na najavljenu aktivnost Tonina Picule i Evropskog parlamenta, saopštio je danas međunarodni sekretar Socijaldemokrata Miloš Đuričković.

Đuričković poručuje da je to baš kao što je i najavljeni sastav 44. Vlade Crne Gore, pređena crvena linija, i u suprotnosti sa onim što je politika zapadnih partnera.

“Maske padaju i Milatovićev odnos prema porukama koje dobijamo od Vašingtona i Brisela, nije u saglasju sa evropskom politikom i agendom. Nije ni u saglasju sa onim što je Milatović govorio u izbornoj kampanji, čime je počinio prevaru građana Crne Gore. Nama je to jasno odavno, a dodatno potvrđeno sastavom njegovog kabineta i sastavom lokalne vlasti u Podgorici, đe je Milatović u ulozi konsultanta“, ističe sekretar SD-a. 

Zaključuje da je Milatovićev stav o popisu stanovništva u Crnoj Gori dokaz da on nije predsjednik svih građana Crne Gore, već potparol antievropskih i destruktivnih snaga u Crnoj Gori.

“Džaba jeftin marketinški potez o njegovoj crnogorskoj etničkoj pripadnosti kad, jedan na jedan, ponizno spušta glavu pred izjavama o posrbaljavanju Crne Gore. Tu nema ništa crnogorskog!“, dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.