Milatović: Nije dobro što je Vlada manjinska i što nema predstavnika Bošnjačke stranke
Jakov Milatović

Milatović: Nije dobro što je Vlada manjinska i što nema predstavnika Bošnjačke stranke

Predsjednik Jakov Milatović poručuje da mu je drago i da je dobro jer smo, kaže, dobili obrise kako bi nova vlada trebalo da izgleda.

"Ono što nije dobro, kako sada stvari stoje, je izostanak predstavnika bošnjačkog naroda, odnosno Bošnjačke stranke u narodnoj vladi. Crnoj Gori je potrebna inkluzivna vlada, politički stabilna vlada", istakao je Milatović.

Nije dobro što će vlada biti manjinska, dodao je. To će još jedna manjinska vlada nakon demokratskih promjena 2020., kazao je Milatović.

"To pokazuje da nismo dovoljno demokratski zreli da napravimo vladu koja će imati većinsku podršku u parlamentu", poručio je Milatović.

Većinska podrška je potrebna za naimenovanja i evropski put, pojašnjava Predsjednik.

"Dobro je da će Crna Gora, četiri mjeseca nakon izbora, dobiti vladu", istakao je. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.