Adžić posle hapšenja Erića: Pravda u Crnoj Gori postala nezaobilazna
Filip Adžić

Adžić posle hapšenja Erića: Pravda u Crnoj Gori postala nezaobilazna

Ministar Unutrašnjih poslova Filip Adžić reagovao je nakon što je uhapšen Vladimir Erić jedan od osumnjičenih u slučaju "Tunel". Adžić je istakao da je hapšenje rezultat efikasnog i posvećenog rada.

"Aktivnosti na razrješavanju slučaja provale depoa Višeg suda svakodnevno napreduju. Zahvaljujemo našim međunarodnim partnerima na podršci koju nam pružaju. Pravda u Crnoj Gori je postala nezaobilazna", istakao je Adžić na Tviteru.

Po međunarodnoj potjernici INTERPOL-a Podgorica juče je na aerodromu u Štokholmu, na izlazu iz Švedske, lišen slobode Vladimir Erić (32) državljanin Republike Srbije, a kojeg naša država potražuje zbog slučaja „tunel“.

"On je pristupio na gore pomenuti aerodrom sa namjerom da otputuje za Beograd, a gdje je lišen slobode po međunarodnoj potjernici naše države. On se potražuje od 28. septembra radi vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim djelom teška krađa i krivično djela sprječavanje dokazivanja u saizvršilaštvu", saopšteno je iz Policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.