Klub PES-a: Razmotriti opcije za nastavak pregovora, mogući ponovni razgovori sa ZBCG i GP URA
Foto: RTCG

Sastanku prisustvovao i Spajić

Klub PES-a: Razmotriti opcije za nastavak pregovora, mogući ponovni razgovori sa ZBCG i GP URA

Sjednica poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad održana je sinoć u Podgorici, a razgovarano je o daljim koracima u pravcu formiranja nove Vlade. Raspravljano je o više varijanti, uključujući mogući novi krug razgovora sa ZBCG i eventualno GP URA, ali je zaključeno da rukovodstvo stranke konkretnije razmotri koje bi mogle biti naredne opcije u pregovorima o formiranju vlade, naveli za portal RTCG nezvanično iz PES-a.

Sjednici su prisustvovali mandatar i predsjednik PES-a Milojko Spajić i veći broj poslanika.

Sjednica je održana i u trenutku kad je Demokratska Crna Gora zvanično saopštila da neće prihvatiti da presudni glas za formiranje nove Vlade dođe sa liste poslanika DPS-a. Takav zaključak podržalo je i Predsjedništvo Demokrata. 

Spajić je mandat, podsjetimo, dobio 10. avgusta, a rok za formiranje Vlade ističe početkom novembra. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.