GI 21. maj: Crna Gora kontuzovana država koja je prekrižena priča u Briselu
Građanska inicijativa 21. maj

"Da su alhemičari tražili goru alternativu starom režimu ne bi je našli"

GI 21. maj: Crna Gora kontuzovana država koja je prekrižena priča u Briselu

"Nove vlasti koje su nastale kao proizvod klero-nacionalističke i antizapadne SPC, logističke i finansijske podrške Vučićevog režima i ruskih službi, kao i propagandno-medijskog punkta "Vijesti" i njihove priručne stranke, neprevaziđena su skupina marioneta, neznalica i vašarskih političara", saopšteno je iz Građanske inicijative "21. maj".

"Javnost je suočena sa humoresknim likovima i to od onih koji padaju ničice pred zatucanim neočetničkim popovima, pa sve do beogradskih doušnika, kršnih diletanata i palanačkih demagoga.

Tzv. avgustovska većina, osim što može da posluži kao predložak za operetu, ilustrativna je zbirka trećerazrednih političara koji bi ugrozili opstanak zemalja iz G7 a kamoli da ne upropaste Crnu Goru. Ocvali velikosrbi i tzv. stradalnici pod memljivim režimom DPS-a pojačani neukim mladim jurišnicima na budžet i fotelje, zbog kojih bi inače trebalo zabraniti svakome ko nije stariji od 45 godina da vrši bilo koju državnu funkciju, primjer su politike koja bi u svakom odgovornom i prosvijećenom društvu završila u katranu i perju", navode u saopštenju. 

Zato, kako kažu, nije iznenađujuće što je Crna Gora danas kontuzovana država koja je u Briselu prekrižena priča.

"Dok se širi institucionalno rasulo pod okriljem uzurpirane tehničke vlade i u sjenci kastriranih pokušaja formiranja nove izvršne vlasti. Pritom, nacionalni parlament tone u mrtvilo, dok predsjednik države ne dobacuje dalje od službenika u Vučićevom kabinetu. Da su alhemičari tražili goru alternativu starom režimu ne bi je mogli naći", zaključuju u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.