Milatović sjutra u posjeti Luksemburgu
Jakov Milatović

Milatović sjutra u posjeti Luksemburgu

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće 28. septembra u radnoj posjeti Velikom Vojvodstvu Luksemburg.

“Predsjednik i prva dama Milena Milatović sastaće se u Palati Velikog vojvode sa Njegovim Kraljevskim Visočanstvom Velikim vojvodom Henrijem“, saopšteno je iz Kabineta Milatovića.

Takođe, Milatović  će imati i tete-a-tete razgovor sa predsjednikom Vlade Gzavijeom Betelom, a biće i gost na svečanom ručku koji u čast Predsjednika i prve dame priređuje premijer Luksemburga.

“U okviru radne posjete predsjednik Milatović sastaće se i sa predsjednikom Predstavničkog doma Fernandom Etgenom, kao i predsjednikom Odbora za vanjske i evropske poslove, saradnju, imigraciju i azil Yves Cruchtenom i članovima tog odbora”, navodi se u saopštenju.

Uz jačanje bilateralne saradnje, posjetom Luksemburgu predsjednik Milatović nastavlja i niz posjeta prijestonicama Evropske unije u cilju ubrzanja evropskog puta Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.