Joković: Srpska trobojka simbol nesalomivosti srpskog naroda
Vladimir Joković

Joković: Srpska trobojka simbol nesalomivosti srpskog naroda

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) Vladimir Joković, uputio je čestitku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću kao i svim Srbima širom svijeta, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

"Predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kao i svim Srbima širom svijeta, od srca čestitam današnji praznik, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Ovaj praznik simbolizuje iskonske vrijednosti srpskog naroda, koji se u najtežim trenucima složno i junački borio za slobodu pod zastavom trobojkom", naveo je Joković.

On je dodao da je sprska trobojka bila i ostala simbol nesalomivosti srpskog naroda.

"Koju su, kao amanet, preci ostavili svojim potomcima, da nikad ne zaborave ko su i šta su, i da znaju da sloboda srpskog naroda nema cijenu. U to ime, još jednom čestitam ovaj veliki praznik sa željom da svi Srbi zajednički nastave da njeguju tradicionalne vrijednosti, bez obzira gdje žive", naveo je lider SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.