Tičić: Vanredni lokalni izbori u Budvi jedino rješenje izlaska iz krize
Milan Tičić, Foto: DPS

Tičić: Vanredni lokalni izbori u Budvi jedino rješenje izlaska iz krize

Vanredni lokalni izbori u Budvi jedino su rešenje za izlazak iz krize vlasti koja je danas dodatno produbljena okolnošću da je protiv Mila Božovića, aktuelnog predsjednika opštine, potvrđena optužnica kojom se tereti za teška krivična djela, poručio je predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva Milan Tičić.

“Poštujući pretpostavku nevinosti u slučaju Božovića-kao i u svim drugim slučajevima koju su bili usmjereno protiv bilo kog pojedinca, smatramo da je ovim činom vlast u Budvi u potpunosti izgubila legitimitet i da je jedini način za rješavanje krize vraćanje mandata građanima“, napisao je on u objavi na mreži X.

Tičić poziva na skraćenje mandata budvanskog parlamenta, kako bi taj grad dobio funkcionalnu lokalnu vlast.

“Pozivam sve odbornike u SO Budva, kao i sve političke partije da postignemo zajednički dogovor oko skraćenja mandata i dogovorimo termin izbora kako bi građani Budve dobili odgovornu i prije svega funkcionalnu lokalnu vlast“, poručio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.