WhatsApp dobija još jedno poboljšanje koje će obradovati korisnike

WhatsApp dobija još jedno poboljšanje koje će obradovati korisnike

Za korisnike WhatsAppa stigle su dobre vijesti, jer ova popularna aplikacija konačno podržava slanje videa visoke rezolucije.

Podrška za HD video polako stiže do svih korisnika, a dobiće je uređaji koji koriste operativne sisteme iOS i Android.

Zahvaljujući novoj mogućnosti, korisnici će moći da dijele video klipove rezolucije 720p, što je povećanje u odnosu na prethodno jedinu opciju od 480p.

Kako bi se poslao HD video, potrebno je pritisnuti novo HD dugme u vrhu ekrana, a potom potvrditi da li video želite da podijelite u standardnom kvalitetu ili HD, odnosno 480p ili 720p rezoluciji. Korisniku će biti prikazana i veličina videa, tako da i na osnovu tog podatka može da odabere željenu opciju, piše Klix.

Kao što je slučaj s HD fotografijama, svim fotografijama i svim videima, HD klipovi podeljeni putem WhatsAppa su zaštićeni end-to-end enkripcijom. Primalac HD videa će videti HD oznaku na njemu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.