Nikolić podijelio snimak: Uz govor i pjesmu mržnje napadaju manjinski narodi i pozivaju na haos u Crnoj Gori

Sraman video kojim se uz govor i pjesmu mržnje napadaju manjinski narodi i poziva na haos u Crnoj Gori, poručio je portparol DPS-a Miloš Nikolić komentarišući video koji se širi društvenim mrežama a koji poziva 30. avgusta na “auto-kolonu protiv izdaje narodne volje”.

Na videu se smjenjuju fotografije političara – Ervina Ibrahimovića, Mehmeda Zenke, Adrijana Vuksanovića, Milojka Spajića, Mila Đukanovića, a sve ih prati poruka “svi zajedno protiv izdajnika i svetinjokradica.

“I grakću crne ptice, na pravoslavnom krstu, opšet se bude dušmani i psuju majku srpsku… U boj, u boj, u boj, ustani Srbine moj, ne idi nikud sa ognjišta svog, Srbina čuva slava i Bog”, sthovi su koji prate video snimak.

“Ovo je struktura za koju su nas Željko Ivanović i redakcija Vijesti, uz plaćene analitičare, mjesecima ubjeđivali da su nužan preduslov evropske i reformske Vlade u Crnoj Gori. P.S. A što se poziva na boj tiče – po starom dobrom običaju ostavite to za dogodine”, poručio je Nikolić na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.