Vladimiru Božoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru
Vladimir Božović

Bivši ambasador u zemlju pokušao da uđe preko GP Ranče

Vladimiru Božoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru

Bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović vraćen je danas sa graničnog prelaza Ranče i nije mu dozvoljen ulazak u Crnu Goru. Tu informaciju Božović je potvrdio Portalu RTCG.

To je urađeno uprkos odluci Upravnog suda i MUP-a da mu se omogući ulazak u Crnu Goru.

U telefonskoj izjavi za Portal RTCG, a nakon što mu je zabranjen ulazak, Božović je rekao da je šokiran odlukom državnih organa Crne Gore. 

"Ovo je prvorazredni skandal vidjeli ste presudu Upravnog suda i odluku MUP-a Crne Gore kojima mi se dozvoljava ulazak u Crnu Goru. Ja sam zbog toga i odlučio da danas ponovo dođem, ali na graničnom prelazu Ranče, ponovo mi je uručeno rješenje o zabrani ulaska. Posebno je nevjerovatno da se ovo dešava uprkos uvjeravanjima premijera i ministara u Crnoj Gori da će mi se omogućiti sloboda kretanja i zaista nemam riječi i ne znam šta više da kažem", poručio je Božović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.