Krvavac: Mi smo ostavili preko 400 miliona eura, a Abazović praznu kasu
Branko Krvavac

Krvavac: Mi smo ostavili preko 400 miliona eura, a Abazović praznu kasu

Još jedna manipulacija odlazećeg premijera koji svoje "rekordne'' rezultate na polju ekonomije jedino može opravdati rekordnom kamatnom stopom po kojoj je ova Vlada zadužila sve građane Crne Gore, saopštio je danas član Predsjedništva Pokreta Evropa sad!.

"Preko 400 mil. eura koje je u Trezoru ostavila 42. Vlada, rast prihoda temeljen na jednokratnim prihodima na čiju naplatu ova Vlada nije uticala nijednom svojom odlukom i neizvršavanje kapitalnog budžeta neće biti dovoljni da se zatvore sve finansijske rupe koje nam ostavljate", naveo je Krvavac dodajući da odlazeći Premijer to odlično zna i u svojoj izjavi i najavljuje potrebu zaduženja nakon formiranja nove Vlade.

"Kao što je PES više puta i upozoravao, svi "rekordi" Abazovićeve Vlade dovoljni su samo za praznu državnu kasu koja će sačekati novog premijera", zaključio je Krvavac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.