Jaka kiša

Jaka kiša "otkazala" letove iz Frankfurta

Više desetina letova otkazano je na aerodromu u Frankfurtu, najprometnijem i jednom od najvećih u Evropi, zbog poplava izazvanih jakom kišom.

Haotični prizori snimljeni su noćas u njemačkoj vazdušnoj luci – na aerodromu u Frankfurtu, jednom od najvećih i najprometnijih u Evropi, koji je pogodilo snažno nevreme poslije čega je uslijedio potop, a voda je bila do koljena. Piste su poplavljene, avioni u vodi...

Na sajtu aerodroma je objavljeno da je oko 70 letova otkazano do 23 sata sinoć, dok su 23 leta za Frankfurt preusmjerena na druge aerodrome.

Djelovi jugozapadne i centralne Njemačke poplavljeni su usljed jakih pljuskova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.