M portal: Tužilac “škaljarcu“ u Frankfurtu: “Nijesam te vidio, a poznao sam te“
Ilustracija

M portal: Tužilac “škaljarcu“ u Frankfurtu: “Nijesam te vidio, a poznao sam te“

Neposredno nakon ubistva Šćepana Roganovića iz Herceg Novog 13. februara 2020. godine, pripadnika organizovane kriminalne grupe “kavački klan“, Crnu Goru je napustio Mili Bajramović, kojeg Specijalno državno tužilaštvo tereti da je direktni izvršilac ubistva Roganovića. Bajramović je preko kriptovanog telefona i SKY ECC aplikacije ostao na vezi sa ostalim pripadnicima OKG “škaljarski klan“ i razgovarao o tome kako da medijski demantuje svoju umiješanost u ovo ubistvo, o čemu je M portal ranije pisao,a jedan od njih koji je Bajramovića savjetovao gdje je najbolje da se sakrije.

Paradoksalno, Mijanović savjetuje Bajramoviću da je najbolje mjesto za skrivanje Istanbul, jer u evropskim gradovima postoji velika šansa da sretne nekoga iz Crne Gore ko bi ga mogao odati, a prema optužnici turskog tužilaštva protiv grupe “kavčana“, Mijanović je otet i ubijen upravo u Istanbulu.

prepiska

Iz SKY ECC komunikacije Rista Mijanovića (u kriptovanoj komunikaciji pod šifrom B40B01) i Milija Bajramovića (šifra S9D6JB) koja se odvijala 21. februara 2020. godine, svega nedjelju dana nakon ubistva Roganovića, Mijanović je opisao svoj susret sa dvojicom crnogorskih tužilaca u Frankfurtu, gdje se “škaljarac“ očigledno skrivao u nekom periodu prije razgovora. Mijanović je Bajramoviću naveo da je riječ o Veljku Rutoviću i Dušku Milanoviću, koji su tada u Frankfurtu boravili na nekom od tužilačkih seminara.

Mijanović je u SKY ECC komunikaciji od 21. februara 2020. godine u 18 sati i 10 minuta svoj susret sa tužiocima opisao ovako: 

“Ja sam u tržni centar sreo Rutovića i Milanovića. Tužioca, na seminar bili, brate. Prišao mi Milanović za sto direkt, kaže “Mijanoviću, nisam te vidio, da znaš, a poznao sam te“. E brate, u sred Frankfurta? Tržni centar kao grad, 50 lokala ima“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.