Injac: Otklonjena veća količina otpada u Maslinama, saniraćemo sve crne tačke
Olivera Injac

Injac: Otklonjena veća količina otpada u Maslinama, saniraćemo sve crne tačke

Otklonjena je veća količina otpada u naselju Masline, nakon čega će biti sanirane i ostale kritične tačke u drugim naseljima, poručila je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac.

Pozvala je građane da gradskoj upravi ukažu na slične probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale.

“Preuzimanjem vlasti u Podgorici zatekli smo brojne probleme u preduzeću “Čistoća”. Ohrabruje što entuzijazam i motivacija radnika operative Čistoće ne posustaju. Na terenu su redovno i saniraju probleme otpada na brojnim lokacijama. Aktivno rade za čistiji grad svih nas”, napisala je gradonačelnica u objavi na platformi Iks.

Navela je da su mobilni timovi obišli su većinu lokacija.

“Otklonjena je veća količina otpada u naselju Masline, nakon čega će biti sanirane i ostale kritične tačke u drugim naseljima. Apelujem na građane da nam ukažu na ovakve i druge eventualne probleme, kako bi nadležne službe brzo reagovale. Osim ustaljenih aktivnosti na odvozu otpada shodno dinamičkim planovima, na lokacijama koje su prepoznate kao kritične, reaguje se u najkraćem roku kako bi stanje higijene bilo na što boljem nivou. Težimo da naš grad bude ljepši i čistiji”, navela je Injac u objavi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.