Pejović: Potenciranje saradnje sa pobjednicima 30. avgusta znači aboliranje bilo kakvih koalicionih odnosa sa DPS-om
Boris Pejović

Pejović: Potenciranje saradnje sa pobjednicima 30. avgusta znači aboliranje bilo kakvih koalicionih odnosa sa DPS-om

Generalni sekretar Pokreta Evropa sad Boris Pejović ističe da je 30. avgust 2020. godine istorijski dan za Crnu Goru, a tada je, kako je dodao, pao najdugovječniji režim u oslobođenoj Evropi.

"Nakon godinu dana, ta struktura je opet vraćena kroz 43. manjinsku Vladu.Ne zaboravimo da su današnji članovi Vlade izglasani upravo zahvaljujući rušenju većine i Vlade nastale na izbornoj volji 30. avgusta", istakao je Pejović.

U međuvremenu smo,navodi on, dobili 11. jun 2023. godine i novu političku realnost, „te najbolji rezultat onih koji nisu obesmislili nekadašnju avgustovsku većinu“.

"Aktuelno potenciranje većine od 30. avgusta znači amnestirati političke kombinacije onih koji su u međuvremenu pravili Vladu sa DPS-om, preuzimali njihovu praksu, a neki se i vješto krili po dubinama i širinama takve izvršne vlasti", zaključio je Pejović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.