Podgoričanin Stefan Milić tvrdi da se sam ranio u pucnjavi u Donjoj Gorici
Ilustracija

Policija sumnja u te navode

Podgoričanin Stefan Milić tvrdi da se sam ranio u pucnjavi u Donjoj Gorici

Dvadesettrogodišnji Stefan Milić iz Podgorice ranjen je juče u podgoričkom naselju Donja Gorica. Milić je povrede od vatrenog oružja zaodbio u predjelu nogu, a policijskim inspektorima je kazao da se sam ranio. Ipak, prema nezvaničnim saznanjima "Dana", policija sumnja u te navode. Njihova saznanja ukazuju na čvrstu sumnju da se Milić prije ranjavanja verbalno sukobio sa dvojicom mladića.

"Oko 17.30 došlo je do upotrebe vatrenog oružja u naselju Donja Gorica, pri čemu je S.M. (23) zadobio povrede u predjelu desne potkoljenice", potvrđeno je nezvanično "Danu" iz Uprave policije.

Radeći na ovom slučaju, policajci su pronašli pištolj kojim je Milić ranjen, koji je poslat u Forenzički centar na vještačenje. Od ranjenog mladića je uzeta takozvana parafinska rukavica kako bi se provjerili njegovi navodi da se sam ranio. Takođe, inspektori su uzeli izjave od još nekoliko osoba, a sve u cilju utvrđivanja svih detalja ovog događaja. O ranjavanju je obaviješteno i Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Milić je odranije poznat policiji, koja ga je do sada privodila više puta. Prije tri godine, u feburaru 2020, uhapšen je zbog sumnje da je ranio sugrađanina Dražena Vojvodića. Pucnjava se dogodila u podgoričkom naselju Tološi. Vojvodić je tada zadobio teške tjelesne povrede u vidu preloma potkoljenice sa prostrelnom ranom. Za Milićem je bila raspisana potraga i uhapšen je u Nikšiću.

Vojvodić se sada nalazi u istražnom zatvoru zbog sumnje da je ubio, a potom i zapalio Vidaka Vujovića.

U januaru prošle godine policija je ponovo privodila Milića jer je u njegovom stanu pronađena bomba M- 52 obrušenog serijskog broja. Tada mu je na teret stavljeno da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.