Užas u Parizu: Pet muškaraca silovalo turistkinju kod Ajfelovog tornja

Užas u Parizu: Pet muškaraca silovalo turistkinju kod Ajfelovog tornja

Nekoliko muškaraca navodno je silovalo turistkinju iz Meksika na Marsovim poljima kod Ajfelovog tornja u Parizu.

Kako prenosi Le Parisien, Meksikanku (27) navodno je napalo pet muškaraca u parku poslije ponoći između srijede i četvrtka. Takođe, prenose da je djevojka bila u alkoholisanom stanju i da je poslije toga prevezena u bolnicu.

Dva muškarca su privedena, ali su pušteni u toku subote, saopštilo je tužilaštvo. Oni se istražuju zbog grupnog silovanja.

Desničarska konzervativna gradonačelnica Rahida Dati ponovila je svoj poziv da se park Marsova polja ogradi tokom noći, po principu kojim je većina parkova u Parizu zatvoreno.

Bild podsjeća da je mlada turistkinja iz Njemačke bila žrtva pokušaja silovanja na istom mjestu. Napadač je u junu osuđen na dvije godine zatvora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.