Beograđanin (48) nestao tokom ljetovanja u Crnoj Gori
Vladan Stanković (Foto: Privatna arhiva)

Beograđanin (48) nestao tokom ljetovanja u Crnoj Gori

Vladan Stanković (48) iz Beograda nestao je u ponedjeljak tokom ljetovanja u Crnoj Gori.

Njegova porodica poslala je apel i zamolila sve za pomoć.

Njegova sestričina Svetlana Kukić kaže da je Vladan nestao u ponedjeljak ujutru oko 11 časova tokom odmora u Crnoj Gori.

Prema njenim riječima, Vladan je u ponedjeljak iz pravca Utjehe krenuo ka Ulcinju automobilom “fiat idea” teget boje i od tada mu se gubi svaki trag.

”Sa brda kod plaže Utjehe (plaža između Bara i Ulcinja) krenuo je ka Ulcinju da zamijeni ulje bez dokumenata, samo sa telefonom i nešto novca. Nije imao majicu na sebi”, kaže zabrinuta sestričina.

Svetlana ističe da je tog jutra krenuo sa jakim bolovima.

“Imao je jake bolove u stomaku (imao je pankreatitis krajem prošle godine) i išao je redovno na kontrole, ali ne znamo da li je to ponovni uzrok bolova”, dodaje ona.

Vladanova sestričina napominje da se nikada nije dešavalo da ovako nestane, prenosi Adria TV. 

“Ima porodicu i nikada ih nije napuštao”, dodaje ona

Vladan ima dvije tetovaže na lijevom ramenu i ruci, jedna je vuk, a druga liči na siluetu.

U ponedjeljak ujutru krenuo je svojim automobilom, “fiat idea” teget boje, registarske tablice BG 1986 ST.

Nestanak je prijavljen policiji Crne Gore i oni ga traže od juče. Porodica je kontaktirala i sa ambasadom Srbije u Crnoj Gori, piše Blic.

Porodica je uputila apel da ukoliko neko ima neke informacije o Vladanu javi policije Srbije ili Crne Gore, te njima na brojeve telefona: 0646153909 – Dragica Stanković i 0600769048 – Snežana Kukić (njegova sestra).

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.