Ruski mediji objavili prvu sliku Prigožina nakon pobune
Jevgenij Prigožin , Foto: AP

Ruski mediji objavili prvu sliku Prigožina nakon pobune

Šef Vagnera Jevgenij Prigožin poslednji put je viđen u javnosti na dan ustanka u Rostovu na Donu. Od tada mu se gubi svaki trag i ne zna se gdje se nalazi, piše Dnevnik.hr.

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko jedini je rekao da je dogovoreno da Jevgenij Prigožin ode u Bjelorusiju i da se nalazi u toj zemlji. Međutim, nije poznato gdje je Prigožin otišao ni gdje se sada nalazi, prenosi Dnevnik.hr.

Iako je Kremlj prije nekoliko dana potvrdio da su se Putin i Prigožin, koji je sa sobom poveo Vagnerovce, sastali u Kremlju nekoliko dana posle pobune, nije objavljena nijedna fotografija sa tog sastanka.

Sada su ruski mediji objavili fotografiju na kojoj se vidi Prigožin kako sjedi u krevetu u šatoru.

Takođe, možete videti da se ispod nje nalazi zemljani pod.

“Ruski mediji objavljuju navodno nedavnu fotografiju Prigožina u poljskom šatoru u (navodno) Bjelorusiji“, piše Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog MUP-a.

Ali autentičnost slike nije potvrđena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.