SDT i SPO se sele u staru zgradu Vlade; Abazović: Mogu da pređu kad god žele
Specijalno državno tužilaštvo

SDT i SPO se sele u staru zgradu Vlade; Abazović: Mogu da pređu kad god žele

Ministar pravde Marko Kovač saopštio je nadanašnjoj sjednici Vlade da će se Specijalno državno tužilaštvo SDT i Specijalno policijsko odjeljenje SPO izmjestiti u staru zgradu Vlade i dobiti adekvatan prostor za rad. Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je rekao da, što se tiče SDT, mogu da pređu kada god hoće u staru zgradu Vlade.

Piroritet jeste, naglasio je, da Državno tužilaštvo dobije svoj prostor.

Državno tužilaštvo će se izmjestiti u staru zgradu vlade, saopštio je to ministar pravde, te kazao da će biti smješteni u 120 kancelarija.

“Rečeno nam je da će se premjestiti kada to njima bude odgovaralo, pa će to, kako su nam ukazali, najvjerovatnije biti septembar, a mi ćemo nastojati da pomognemo u toj proceduri”, objašnjava Kovač.

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović je rekao da, što se tiče SDT, mogu da pređu kada god hoće u staru zgradu Vlade.

“Mogu da pređu kad god žele. Ne znam koji dio ovdje nije jasan. Što se tiče  SDT i SPO, mogu da pređu kad god žele u staru zgradu Vlade, Baš je jednostavno razumjeti. SPO je dobio naknade na plate. Što se tiče zakonske procedure na koju se žale, nije nadležnost Vlade već državnog parlamenta”, naglasio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.