Škerović pred meč sa Srbijom : Očekuje nas jaka borba, nadam se pozitivnom rezultatu

Škerović pred meč sa Srbijom : Očekuje nas jaka borba, nadam se pozitivnom rezultatu

Jelena Škerović, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Crne Gore, pred meč sa Srbijom koji će osigurati plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre kaže da ih očekuje teška utakmice ali da se nada da će uspjeti da odgovore pozitivno.

"Očekuje nas jedna jaka borba sa ekipom Srbije. Igraju veoma agresivno u odbrani, pritiskaju na čitav teren znači očekuje nas jedna teška fizička utakmica. Danas smo se spremali i dali upustva djevojkama i nadam se da ćemo odreagovati kako treba" rekla je selektorka crnogorskih košarkašica.

Selektorka kaže da je poraz od Francuske malo uticao na njih ali da je to prošlost i spremaju se za nove pobjede.

"Uticalo je malo, nije bilo svejedno djevojkama. Bile su u euforiji, sanjale da dobijemo Francusku ali kad realnost udari onda nije lako. Mislim da su poslije razgovora koji smo obavile razumjele neke stvari i da su se danas odmorile", rekla je Škerović i dodala:

"Dvije utakmice sa Srbijom na pripremama dale su nam dosta iskustva igrajući protiv njih i mi sjutra očekujemo agresivnost u odbrani. Očekuje nas borba i nadam se da ćemo mi uraditi sve da mi budemo na pozitivnoj strani na kraju."

Maja Bigović, košarkašica Crne Gore, smatra da je Srbija iskusna ekipa ali da će dati sve od sebe.

"Svjesni smo prije svega da smo dovde došli velikim trudom i radom. Srbija je već godinama na velikoj sceni, osvajale su mnogo medalja, veoma su iskusne. Mi ćemo u meč ući jako, koncentrisano i do posljednjeg trenutka daćemo sve od sebe. Francuska je mnogo jače i sve igračice na svim pozicijama su vema visoke ali što se tiče Srbije smatram da imamo šanse i da možemo da se pokažemo", rekla je naša košarkašica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.