Baraninu oduzeta puška i manja količina marihuane
Foto: Uprava policije

Baraninu oduzeta puška i manja količina marihuane

Barska policija je pretresom kuće Baranina E.C. (40) pronašla lovačku pušku sa oružanim listom, osam komada patrona i manju količinu marihuane, zbog čega je protiv njega podnijeta prekršajna prijava.

Policija je postupala po naredbi Osnovnog suda u Baru.

"Pretresom je pronađena lovačka puška sa oružnim listom, osam komada lovačkih patrona, kao i manja količina biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Protiv E.C. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, dok je oduzeto oružje i municija proslijeđeno na vještačenje u Forenzički centar Uprave policije", navodi se u saopštenju.

 

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.