Goranu je neophodna transplantacija bubrega – pošalji 25 na 14565!
Goran Sarić, Foto: Budi human

Goranu je neophodna transplantacija bubrega – pošalji 25 na 14565!

Goran Sarić (48) ima hroničnu bubrežnu slabost i već devet godina zavisi od hemodijalize na koju ide tri puta sedmično. Goran je otac dvoje maloljetne djece, a primanja ove porodice su minimalna.

Zbog toga, Goranu je potrebna naša pomoć kako bi otišao u Bjelorusiju na transplantaciju bubrega, koja bi mu, kako navodi, život promijenila iz korijena. Kako bi dostigao taj cilj, za Gorana je potrebno prikupiti 87.200 eura.

Goranovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo prošle godine, bio je podrvgnut i zahtjevnim višečasovnim operacijama, zbog čega svoju šansu za bolji život vidi jedino u Bjelorusiji.

Goranu pomažemo uplatama platnim karticama putem LINK-a. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.