Spasen povrijeđeni paraglajder

Spasen povrijeđeni paraglajder

Uspješna akcija ekipe Hitne pomoći i spasilaca u planinskom predjelu Sokoline, u opštini Danilovgrad.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć (ZHMP) i pripadnici Službe zaštite i spasavanja Danilovgrad uspješno su danas okončali akciju spasavanja povrijeđenog paraglajdera.

"Ekipa HMP Danilovgrad u 13:50 dobila je poziv od strane pripadnika MUP-a da je nepoznato lice vitalno ugroženo u planinskom predjelu - Sokoline, opština Danilovgrad. Na veoma nepristupačnom terenu, ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć pristupila je u saradnji sa pripadnicima Službe zaštite i spašavanja Danilovgrad kako bi pružili pomoć i adekvatno zbrinuli povrijeđenog paraglajdera", saopšteno je "Vijestima" iz ZHMP.

Pojasnili su da se radi o ruskom državljaninu.

"Akcija spašavanja je završena u 16 sati, spašeni paraglajder je medicinski zbrinut", kazali su iz Zavoda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.